Счетоводна къща Атемис - счетоводни, финансови и данъчни услуги в България.
english  
П редставяне У слуги и цени О сновни клиенти К алендар З а контакт
Валутни курсове


Модерно счетоводство - в това вярваме ние от Атемис. И го правим за нашите клиенти.


С цел максимално улеснение и удобство предлагаме за Вашата фирма последните новости в областта на счетоводното обслужване, финансите и данъците. Гарантираме бързина, качество, сигурност.

Услугите ни са разнообразни, като отговарят изцяло на необходимостите Ви. Цените, можете да се уверите сами, са повече от приемливи.

Научете повече за нашата Промоция и не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси в сферата на счетоводството.

Клиентите, които използват нашите услуги:
  • получават по-добра финансова информираност в достъпна и разбираема форма,
  • с тази информация могат да взимат по-правилни бизнес решения,
  • имат постоянно точна информация за хода на своя бизнес, отчети и баланси,
  • улеснена работа с банковите, данъчните и други финансови институции.
Ние не сме единственото решение. Но предлагаме на собствениците на малък и среден бизнес в България сигурност и качествено обслужване.

Ние сме експерти в разбирането и прилагането на счетоводния процес.

Не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да отговорим на всеки Ваш въпрос в областта на счетоводството у нас!Бюлетин
Абонирайте се за бюлетина
име:
e-mail:

Защо да се абонирам?
Речник
Често задавани въпроси
Полезни линкове
Работа при нас

Изключително доволен съм от услугите на фирма Атемис.
Те са много добри специалисти. Разработиха сметкоплан на базата на утвърдения в страната, позволяващ ни да следим на необходимото ниво приходите и разходите по различните видове дейности.

Янислав Янев - управител на фирма Телеком Партнърс Нетуърк ООД

Услуги и цени

Счетоводство

Това е една от основните ни дейности. Ние ще водим Вашето счетоводство качествено и в съответствие с Българските счетоводни стандарти. По желание, ние можем да Ви изготвим Баланс и Отчет за Приходите и Разходите в съответствие с Международните Счетоводни Стандарти или със Счетоводните Стандарти на САЩ.

Заплати

Изготвяме заплатите за всички служители на наши клиенти. Използваме счетоводна програма и програма за заплатите, които са свързани, така, че заплатите се осчетоводяват без грешка. Също така последните промени в законодателството се отразяват автоматично и в двете програми.

Данъци и данъчни декларации

Ние ще вършим цялата работа с данъчната служба вместо Вас - ще подаваме необходимите данъчни декларации, ще се грижим за всички законови и данъчни изисквания свързани с Вашата компания. Ще Ви консултираме как най-добре да се справите с данъчните си задължения.

Управление на парични средства

Ние управляваме паричните средства на някои от нашите клиенти. Услугата обхваща широк диапазон от дейности - от плащания към доставчици до събираемост на клиентски вземания. Фирмата използва програма за електронно банкиране.

Сметки и Фактуриране

Ние можем да издаваме сметки на Вашите клиенти базирани на договорните отношения. Също така можем да издаваме и фактури вместо Вас.

Финансови Отчети

Ние изготвяме Финансови отчети за всички наши клиенти, всеки месец или при поискване. Отчетите се изготвят директно от счетоводната ни програма.

Бизнес и Финансово Планиране

Ние ще Ви помогнем с изготвянето или ще разработим цялостен бизнес план за Вашата дейност или фирма. Сред нашите служители има експерти отличени с качествата си в тази област, печелили конкурси на БАИФ за най-добър бизнес план.

Цени

Нашите услуги са специфични за всеки един клиент. Съответно и цените ни са съобразени с нуждите на клиента. Моля, потърсете ни и ще Ви направим цялостно предложение.


Новини и събития

14-03-2010
Решение No ПВ -9-ЕО/2009 год. за преценяване на необходимостта от извършване на екологична оценка.

повече

15-07-2005
Световната банка отпуска $381 хил. за енергийно и водно регулиране

повече

15-07-2005
Чрез Интернет се плащат предимно данък сгради и такса смет

повече

04-07-2005
1,5 млн. евро от Австрия за инвестиции в енергетиката

повече

04-07-2005
Лицензи за внос

повече
Вход за клиенти

име:
парола:


забравена парола
   нагоре     начало  
   
Created by ABC Design & Communication     (C) 2003-2005, Атемис ЕООД