Счетоводна къща Атемис - счетоводни, финансови и данъчни услуги в България.
english  
П редставяне У слуги и цени О сновни клиенти К алендар З а контакт
Валутни курсове


Модерно счетоводство - в това вярваме ние от Атемис. И го правим за нашите клиенти.


С цел максимално улеснение и удобство предлагаме за Вашата фирма последните новости в областта на счетоводното обслужване, финансите и данъците. Гарантираме бързина, качество, сигурност.

Услугите ни са разнообразни, като отговарят изцяло на необходимостите Ви. Цените, можете да се уверите сами, са повече от приемливи.

Научете повече за нашата Промоция и не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси в сферата на счетоводството.

Клиентите, които използват нашите услуги:
  • получават по-добра финансова информираност в достъпна и разбираема форма,
  • с тази информация могат да взимат по-правилни бизнес решения,
  • имат постоянно точна информация за хода на своя бизнес, отчети и баланси,
  • улеснена работа с банковите, данъчните и други финансови институции.
Ние не сме единственото решение. Но предлагаме на собствениците на малък и среден бизнес в България сигурност и качествено обслужване.

Ние сме експерти в разбирането и прилагането на счетоводния процес.

Не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да отговорим на всеки Ваш въпрос в областта на счетоводството у нас!Бюлетин
Абонирайте се за бюлетина
име:
e-mail:

Защо да се абонирам?
Речник
Често задавани въпроси
Полезни линкове
Работа при нас

Дейността ни изисква познаване на законодателството в сферата на освободените сделки и сделките за износ на телекомуникационни улсуги. За това отчитане напълно разчитам на професионалистите от Атемис. Те отговарят и за изготвянето на заплатите във фирмата както и за плащанията към доставчици. Изключително доволен съм от техните услуги и прецизност.

Борислав Марков - управител на фирма Глобал Телекомюникейшън Сървисис ООД

Услуги и цени

Счетоводство

Това е една от основните ни дейности. Ние ще водим Вашето счетоводство качествено и в съответствие с Българските счетоводни стандарти. По желание, ние можем да Ви изготвим Баланс и Отчет за Приходите и Разходите в съответствие с Международните Счетоводни Стандарти или със Счетоводните Стандарти на САЩ.

Заплати

Изготвяме заплатите за всички служители на наши клиенти. Използваме счетоводна програма и програма за заплатите, които са свързани, така, че заплатите се осчетоводяват без грешка. Също така последните промени в законодателството се отразяват автоматично и в двете програми.

Данъци и данъчни декларации

Ние ще вършим цялата работа с данъчната служба вместо Вас - ще подаваме необходимите данъчни декларации, ще се грижим за всички законови и данъчни изисквания свързани с Вашата компания. Ще Ви консултираме как най-добре да се справите с данъчните си задължения.

Управление на парични средства

Ние управляваме паричните средства на някои от нашите клиенти. Услугата обхваща широк диапазон от дейности - от плащания към доставчици до събираемост на клиентски вземания. Фирмата използва програма за електронно банкиране.

Сметки и Фактуриране

Ние можем да издаваме сметки на Вашите клиенти базирани на договорните отношения. Също така можем да издаваме и фактури вместо Вас.

Финансови Отчети

Ние изготвяме Финансови отчети за всички наши клиенти, всеки месец или при поискване. Отчетите се изготвят директно от счетоводната ни програма.

Бизнес и Финансово Планиране

Ние ще Ви помогнем с изготвянето или ще разработим цялостен бизнес план за Вашата дейност или фирма. Сред нашите служители има експерти отличени с качествата си в тази област, печелили конкурси на БАИФ за най-добър бизнес план.

Цени

Нашите услуги са специфични за всеки един клиент. Съответно и цените ни са съобразени с нуждите на клиента. Моля, потърсете ни и ще Ви направим цялостно предложение.


Новини и събития

14-03-2010
Решение No ПВ -9-ЕО/2009 год. за преценяване на необходимостта от извършване на екологична оценка.

повече

15-07-2005
Световната банка отпуска $381 хил. за енергийно и водно регулиране

повече

15-07-2005
Чрез Интернет се плащат предимно данък сгради и такса смет

повече

04-07-2005
1,5 млн. евро от Австрия за инвестиции в енергетиката

повече

04-07-2005
Лицензи за внос

повече
Вход за клиенти

име:
парола:


забравена парола
   нагоре     начало  
   
Created by ABC Design & Communication     (C) 2003-2005, Атемис ЕООД