Счетоводна къща Атемис - счетоводни, финансови и данъчни услуги в България.
english  
П редставяне У слуги и цени О сновни клиенти К алендар З а контакт
Валутни курсове


Модерно счетоводство - в това вярваме ние от Атемис. И го правим за нашите клиенти.


С цел максимално улеснение и удобство предлагаме за Вашата фирма последните новости в областта на счетоводното обслужване, финансите и данъците. Гарантираме бързина, качество, сигурност.

Услугите ни са разнообразни, като отговарят изцяло на необходимостите Ви. Цените, можете да се уверите сами, са повече от приемливи.

Научете повече за нашата Промоция и не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси в сферата на счетоводството.

Клиентите, които използват нашите услуги:
  • получават по-добра финансова информираност в достъпна и разбираема форма,
  • с тази информация могат да взимат по-правилни бизнес решения,
  • имат постоянно точна информация за хода на своя бизнес, отчети и баланси,
  • улеснена работа с банковите, данъчните и други финансови институции.
Ние не сме единственото решение. Но предлагаме на собствениците на малък и среден бизнес в България сигурност и качествено обслужване.

Ние сме експерти в разбирането и прилагането на счетоводния процес.

Не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да отговорим на всеки Ваш въпрос в областта на счетоводството у нас!Бюлетин
Абонирайте се за бюлетина
име:
e-mail:

Защо да се абонирам?
Речник
Често задавани въпроси
Полезни линкове
Работа при нас

Изключително доволен съм от услугите на фирма Атемис.
Те са много добри специалисти. Разработиха сметкоплан на базата на утвърдения в страната, позволяващ ни да следим на необходимото ниво приходите и разходите по различните видове дейности.

Янислав Янев - управител на фирма Телеком Партнърс Нетуърк ООД

Представяне

Счетоводна къща Атемис е млада и динамично развиваща се фирма със съвременна визия, ориентирана е към модерни счетоводни практики и счетоводно, финансово и данъчно обслужване на български или чуждестранни фирми в България.

СК Атемис има голям опит в обслужването на фирми в сферата на телекомуникациите. Сферата на телекомуникациите е една от най-динамично развиващите се през последните години. В този аспект обслужването на такива фирми е голямо предизвикателство. Чрез обслужването на фирми от сферата на съобщенията ние придобихме богат опит в широк спектър счетоводни услуги. За всички наши клиенти сме разработили специфичен сметкоплан, като сме се съобразили с изискванията им.

Това изисква познаване на бизнеса на нашите клиенти, добра система за отчитане на различните видовете разходи и много добър контрол.

Телекомуникациите са интензивни относно инвестиции в ДМА и ДНА. Например, за 2008 г. сумарно клиентите ни са направили над 1 милион щатски долара инвестиции и за също толкова голяма сума са продали и купили оборудване за свои клиенти. Счетоводното отчитане на всички тези инвестиции е направено от нас. Имаме много богат опит в отчитането на ДМА и ДНА, както и във воденето на складови наличности и тяхното отписване при продажба.

За доверието на нашите клиенти към нас говори и факта, че всички те са поверили в наши ръце изготвянето на ведомсти за заплати, трудови договори и тяхната регистрация в НОИ. Четири от най-големите ни клиенти, изброени по-горе, са поверили на екипа на СК Атемис и своите разплащания. Посредством специфична система за одобрения и контрол ние извършваме разплащанията на тези наши клиенти.

За някои от нашите ключови клиенти ние изготвяме и клиентски сметки и фактури. Разработили сме специална програма за отчитане и изготвяне на клиентски сметки, която има връзка със счетоводната ни програма за автоматично осчетоводяване на фактурите. Освен това ние следим клиентските вземания и се грижим за навременното им плащане.

Работим с желание и отдаденост за финансовия успех на всички наши клиенти. Тяхната сигурност и спокойствие са наша основна задача.

Новини и събития

14-03-2010
Решение No ПВ -9-ЕО/2009 год. за преценяване на необходимостта от извършване на екологична оценка.

повече

15-07-2005
Световната банка отпуска $381 хил. за енергийно и водно регулиране

повече

15-07-2005
Чрез Интернет се плащат предимно данък сгради и такса смет

повече

04-07-2005
1,5 млн. евро от Австрия за инвестиции в енергетиката

повече

04-07-2005
Лицензи за внос

повече
Вход за клиенти

име:
парола:


забравена парола
   нагоре     начало  
   
Created by ABC Design & Communication     (C) 2003-2005, Атемис ЕООД